Persondatapolitik

Cykelwebshop.dk - Beskyttelse af personlige oplysninger:

Cykelwebshop.dk respekterer privatlivets fred for alle brugere af vores site og sikrer, at de personlige oplysninger, du giver os, er og forbliver fortrolige. Vi bruger dine oplysninger til at behandle ordrer så hurtigt og nemt som muligt. Cykelwebshop.dk vil ikke sælge dine personlige oplysninger til tredjemand, og vil kun gøre dem tilgængelige for tredjemand, der er involveret i behandlingen af din ordre.
 
Cykelwebshop.dk benytter de indsamlede data fra sine kunder til følgende ydelser:
- Hvis du placerer en ordre, har vi brug for dit navn, e-mail-adresse, leveringsadresse og betalingsoplysninger til at behandle din ordre og holde dig orienteret om fremskridt.
- For at handle på Cykelwebshop.dk så behageligt og nemt som muligt, gemmer vi med dit samtykke dine personlige oplysninger og detaljer om din bestilling og brug af vores tjenester. Dette giver os mulighed for at personliggøre hjemmesiden.
- Vi bruger din e-mailadresse til at informere dig om udviklingen af hjemmesiden og specielle tilbud og kampagner. Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette, kan du afmelde dig på vores hjemmeside.
- Hvis du placerer en ordre på Cykelwebshop.dk kan vi gemme dine data, hvis dette ønskes, dine data gemmes på en sikker server. Du kan angive et brugernavn og password, så dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og betalingsoplysninger, ikke behøves at blive udfyldt igen ved en ny ordre.
- Oplysninger om brugen af vores hjemmeside og den feedback, vi får fra vores besøgende hjælper os med at videreudvikle og forbedre vores hjemmeside.
 
Vores medarbejdere og vore tredjeparter er forpligtet til at respektere fortroligheden af dine oplysninger.
 
Cookies:
Cookies er små stykker information, der gemmes af din browser på din computer. Cykelwebshop.dk bruger cookies til at genkende dig på dit næste besøg. Cookies giver os mulighed for at indsamle oplysninger om brug af vores tjenester og til at forbedre og tilpasse sig vores besøgendes behov. 
Vores cookies giver oplysninger om personlig identifikation. Du kan sætte din browser til ikke at modtage cookies mens du handler på Cykelwebshop.dk.

 

Persondatapolitik hos Cykelwebshop.dk

Det er vigtigt for os, at dine Persondata opbevares sikkert og fortroligt. Vi har procedurer for indsamling, opbevaring, sletning, opdatering og videregivelse af Persondata for at forhindre uautoriseret adgang til dine Persondata og for at opfylde gældende lovgivning. 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Cykelwebshop.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Cykelwebshop.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på  Cykelwebshop.dk 

Cykelwebshop.dk                 
Burgumerdaam 18, 
9251 GD Burgum
Holland

Kvk: 57533385 af Wielerkoopjes.nl
VAT / BTW : NL153649689B01                                   
SE-Nummer (Dansk moms nummer): 12791658

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dignyhedsbrevet. Allenyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

 Ved tilbagekaldelse af dit samtykke slettes dine Persondata. En række andre hensyn samt særregler indebærer dog, at Persondata ikke bør eller ikke må slettes, førend der er gået et nærmere defineret tidsrum. 

Bogføringsreglerne indebærer, at Persondata knyttet til en betaling skal opbevares i 5 år + løbende kalenderår efter regnskabsårets afslutning.

Hensynet til et eventuelt retskrav kan indebære, at Persondata opbevares i 3 år efter afslutningen af opgaven.

Stamdata om dig vil – for at sikre logisk synergi til også den regnskabsmæssige behandling – opbevares i 5 år fra kundeforholdets ophør.

Kontaktinformation – CRM – vil løbende blive slettet og opdateret. E-mails, som kan have betydning for fastlæggelse af et retskrav, skal gemmes i 5 år og herefter slettes, medmindre retskrav er rejst mod, eller tænkes rejst af, Cykelwebshop.dk. 

Andre modtagere af personoplysninger.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. DPD; PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Feedback Company, TrustPilot.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Adyen.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Adyen.com datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til databeskyttelsesmyndighed:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K

Telefon 3319 3200
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@cykelwebshop.dk

 

 

Henvendelser:

Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af Persondata, berigtigelse eller dit forhold til os i øvrigt, er du velkommen til at rette henvendelse til os på følgende adresse: Cykelwebshop.dk, Burgumerdaam 18, 9251 GD Burgum, Holland, KVK: 58972552, T: [+45] 42438808, E: info@cykelwebshop.dk,W: www.cykelwebshop.dk

 

 

Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »